Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mullan Lighting Laguna Clear Globe kylpyhuoneen kattovalaisin, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): mullan-lighting-laguna-clear-globe-kylpyhuoneen-kattovalaisin Osastot: , , , ,

275 

Ilmainen toimitus!

Mullan Lighting Laguna Clear Globe kylpyhuoneen kattovalaisimessa on ainutlaatuinen pallomuotoilu, mikä antaa pehmeän hehkun kotiisi. Tämä pallomainen kattovalaisin on loistava ratkaisu eteisiin, vaatehuoneisiin ja esimerkiksi kodinhoitotiloihin. Lasinen valaisin on suunniteltu tuottamaan pehmeää lämmintä hehkua. Kattovalaisimella on IP44-luokitus, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin vettä ja sitä voidaan käyttää sekä ulkona että kylpyhuoneissa. Tämä Mullanin kattovalaisin sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja se näyttää hyvältä, kun se valaistaan lämpimällä lampulla. Lamppu ostettava erikseen.

Valaisin on saatavilla seitsemässä eri sävyssä: Antique Brass, Antique Silver – Indoor Only, Polished Brass – Indoor Only, Satin Brass – Indoor Only, Natural Brass, Powder Coated Matte Black sekä Powder Coated White. Valaisin on saatavilla myös kolmella eri johdon pituudella: 100cm (standardi mitta), 200cm ja 300cm. Lisätietoa Laguna Clear Globe kylpyhuoneen kattovalaisimen eri sävyistä sekä johdon pituuden vaihtoehdoista saa kysymällä ”Kysy tuotteesta”-chat osiosta tai lähettämällä sähköpostia. Asiakaspalvelu – Furmus.

Katso myös muut valaisimet

 Mullan Lighting

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-4 viikkoa

alk. 24,9 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

2,8 kg (kilogramma)

Väri

Antique Brass, Antique Silver – Indoor only, natural brass, Polished Brass – Indoor Only, Powder – Coated Matte Black, Powder Coated White, Satin Brass – Indoor only

Mitat:

Korkeus: 44,5cm
Leveys: 35cm

Johdon pituus:

100cm (Standardi koko)
200cm (lisähinta)
300cm (lisähinta)

Materiaalit:

Messinki
Lasi

IP luokitus:

IP44

Lampun kanta:

E27

Muut tuotetiedot:

Maksimi teho: 40W
Lasikoodi: GL137
Jännite: 220v/240v
Suojausluokka: Luokka 2

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?