Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mullan Lighting Leith Open Globe kylpyhuoneen kattovalaisin, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): mullan-lighting-leith-open-globe-kylpyhuoneen-kattovalaisin Osastot: , , , ,

255 

Ilmainen toimitus!

Mullan Lighting Leith Open Globe kylpyhuoneen kattovalaisimessa on moderni lasinen palloripustin, joka on alhaalta avoin. Valaisimessa on pisaran muotoinen lasivarjostin ulomman lasisen pallovarjostimen sisällä. LED-putkilamppu on sijoitettu huomaamattomasti sen vedenpitävään koteloon. Valaisin on vedenkestävä, joten se voidaan asentaa useimpiin kylpyhuoneisiin ja ulkotiloihin. Leith-kylpyhuonevalaisin sopii erinomaisesti asuinkylpyhuoneeseen tai keittiösaaren yläpuolelle, jossa voi olla kosteutta. Kylpyhuonevalaisimen mukana toimitetaan vakiona yksi metri punottua kangaskaapelia, mutta pidempiä kaapeleita on saatavana tilauksesta.

Kangaskaapeli voidaan viimeistellä kahdeksalla eri värivaihtoehdolla: Antique brass, Antique Silver – Indoor Only, Polished Brass – Indoor Only, Satin Brass – Indoor Only, Polished Chrome, Powder Coated Matte Black, Powder Coated White sekä Natural Brass. Valaisin on saatavilla myös kolmella eri johdon pituudella: 100cm (standardi mitta), 200cm ja 300cm sekä kahdella eri IP lasivaihtoehdolla: Clear ja Opal. Lisätietoa Mullan Lighting Leith Open Globe kylpyhuoneen kattovalaisimen eri sävyistä, johdon pituuksista sekä IP lasin vaihtoehdoista saa kysymällä ”Kysy tuotteesta”-chat osiosta tai lähettämällä sähköpostia. Asiakaspalvelu – Furmus.

Katso myös muut valaisimet

 Mullan Lighting

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-4 viikkoa

alk. 23,24 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

1,5 kg (kilogramma)

Väri

Antique Brass, Antique Silver – Indoor only, natural brass, Polished Brass – Indoor Only, Polished Chrome, Powder – Coated Matte Black, Powder Coated White, Satin Brass – Indoor only

Mitat:

Korkeus: 28cm
Halkaisija: 25cm

Johdon pituus:

100cm (Standardi koko)
200cm (lisähinta)
300cm (lisähinta)

Materiaalit:

Messinki
Lasi

IP luokitus:

IP65

Lampun kanta:

E27

IP lasivaihtoehdot:

Clear
Opal

Muut tuotetiedot:

Maksimi teho: 6,5W LED
Kattoruusun halkaisija: 12cm
Lasikoodi: GLWP01
Jännite: 220v/240v
Suojaluokka: Luokka 2

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?