Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tameko Dale koristetyyny

Tuotetunnus (SKU): tameko-dale-koristetyyny Osastot: , ,

95 

Ilmainen toimitus!

TAMEKO Dale koristetyyny -vuodevaatemallisto on oodi luonnollisille, raaoille kuvioille ja rauhallisille sävyille. Valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja käsitelty hellävaraisella ”kivipesulla”, joka jättää kankaasta samettisen sileän, luonnollisesti rypytetyn, pehmeän tunteen iholla.

Tameko Dale koristetyynyn Langat värjätään käsin reaktiivisilla väriaineilla ennen kuin ne kudotaan kankaaseen, mikä varmistaa, että värit eivät haalistu vaan säilyttävät elinvoimansa toistuvien pesujen jälkeenkin. Valitse suosikkisi kolmesta hienovaraisen tyylikkäästä ja rauhallisen hienostuneesta värivalikoimastamme ja muokkaa makuuhuoneesi persoonalliseksi yksivärisillä vuodevaatteilla, jotka ovat sekä kevyitä että hengittäviä.

Minimalistisen ilmeen ilman näkyvää logoa ja nauhakiristyssuljin samasta pehmeänvärisestä kankaasta, vuodevaatteet soveltuvat pesuun korkeissa lämpötiloissa ja ovat silitys- ja taittovalmiita. Rennot rypyt ovat osa kankaan luonnollista viehätystä, mutta voit aina silittää sen saadaksesi siitä hienostuneemman ilmeen. TAMEKO-tekstiilit valmistetaan Karurissa, Intiassa, kaupungissa, jolla on vuosisatoja vanha historia kudottujen kankaiden ja tekstiilituotteiden valmistuksessa.

Tämä tuote toimii myös normi tyynynä

katso myös muut Koristetyynyt

 TAMEKO

Lue lisää
Poista
alk. 9,9 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Natural, Ochre, Rust, White

Mitat:

Koko: 50x50 cm

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?