Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Squarely Copenhagen BloomWIDE itsekasteleva istutin, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): squarely-copenhagen-bloomwide-itsekasteleva-istutin Osastot: , , ,

129 

Ilmainen toimitus!

Vapauta yhteytesi luontoon ja ilmaise persoonallisuuttasi Squarely Copenhagen BloomWIDE:n avulla. Lisää hienoa luonnetta tilaan omaleimaisilla kasveilla ja väreillä.

Esittelemme BloomWIDEn, hienot istutusastiat, jotka on suunniteltu parantamaan sisätilojen tyyliä ja viherkokemusta. BloomWIDEn laajat mitat ja minimalistinen muotoilu antavat sinulle täydellisen istutusastian ikkunalaudalle tai työpöydälle.

Kuten kaikissa SQUARELY-istutusastioissa, BloomWIDE:ssa on sisäänrakennettu itsekasteleva järjestelmä, joka takaa kasvien terveyden ja elinvoimaisuuden mahdollisimman vähällä vaivalla. Jätä hyvästit kuihtuneille lehdille, kun toivotat tervetulleeksi viherkasvin, joka kukoistaa vaivattomasti.

Katso myös muut kukkalaatikot sivuiltamme

Squarely Copenhagen

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Ilmainen toimitus koti-ovelle.

alk. 12,74 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Meadow Green, Ocean blue, Terracotta Red

Mitat:

47 cm x 25 cm x 23 cm

Itsekasteleva järjestelmä:

Kierrätetyssä PE-säiliössä on kapillaarijärjestelmä, joka kuljettaa vettä säiliöstä maaperään. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee kastella kasveja vain 1-3 kertaa kuukaudessa, kun kasvit pysyvät aina täydellisen kosteina.

Yksinkertainen, itsekasteleva järjestelmä on ihanteellinen ihmisille, jotka ovat liikkeellä ja joilla on vain vähän aikaa kasteluun: Hyvästi kuolleet kasvit matkan jälkeen!

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?