Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Squarely Copenhagen GrowWIDE + HoldON kiinnitysremmit, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): squarely-copenhagen-growwide-holdon-kiinnitysremmit Osastot: , , ,

alk. 279 

Ilmainen toimitus!

Squarely Copenhagen GrowWIDE + HoldON kiinnitysremmit. GrowWIDE on SQUARELY design-kasvattamoperheen keskimmäinen malli. Sen koko ja muoto on ihanteellinen vaihtoehto sisätiloihin, puutarhaan tai parvekkeelle. Tumman tammen väri sopii kaikkiin ympäristöihin ja antaa hienostuneen mutta luonnollisen sävyn moderniin ja klassisempaan sisustukseen ja ulkotiloihin. Huomaa, että tammipuu sisältää luonnollista tanniinia, joka tekee puusta erittäin kestävän ja antibakteerisen, mutta voi märkänä aiheuttaa tahroja. Suosittelemme suojaamaan herkät lattiat/pinnat huopatyynyillä.

HoldON on SQUARELYn älykäs ripustusjärjestelmä, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen kiinnityksen, lisää joustavuutta parvekekoristeluun ja vapauttaa tilaa. Sitä on saatavana kahta eri pituutta, materiaalia ja monia eri värejä, joten se sopii mihin tahansa sisä- ja ulkotiloihin – Squarely Copenhagen GrowWIDE + HoldON pysyy paikallaan turvallisesti jopa kovassa tuulessa.

GrowWIDE ja GrowWIDE Wall saatavilla meiltä

Ohjeet HoldOnia varten

Katso myös muut kukkalaatikot sivuiltamme

Squarely Copenhagen

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Ilmainen toimitus koti-ovelle.

alk. 25,24 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Istuttimen väri

Natural Ash, Black Ash, Dark Oak

Remmin pituus

38 cm, 48 cm

Remmin väri

Brown Leather, Black Leather, Cognac Leather

Mitat:

Istutin: 60cm x 22cm x 24 cm
Hihnat: 38 cm tai 48 cm
Käytä 48cm hihnoja kaiteisiin, jotka ovat leveämmät kuin 7cm tai paksummat kuin 4cm.

Itsekasteleva järjestelmä:

Kierrätetyssä PE-säiliössä on kapillaarijärjestelmä, joka kuljettaa vettä säiliöstä maaperään. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee kastella kasveja vain 1-3 kertaa kuukaudessa, kun kasvit pysyvät aina täydellisen kosteina.

Ympäristöystävällinen tuotanto:

Vesisäiliö ja multa-astia on valmistettu korkealaatuisesta kierrätysmuovista. Puu on peräisin huippuluokan huonekalutuotannon ylijäämästä, eli puita ei ole kaadettu lisää.

Puu on öljyttyä saarni- tai tammipuuta, joka on peräisin eurooppalaisista FSC-valvotuista metsistä. Lisäksi puu on liotettu öljyllä, joka tekee siitä säänkestävää.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?