Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mullan Lighting Gorey Contemporary Brass seinävalaisin rumpukangasvarjostimella, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): mullan-lighting-gorey-contemporary-brass-seinavalaisin-rumpukangasvarjostimella-eri-vareja Osastot: , , ,

130 

Ilmainen toimitus!

Mullan Lighting Gorey Contemporary Brass seinävalaisin on klassista tyyliä ja nykyaikaista muotoilua yhdistelevä, rohkea tyyli-ilmoitus missä tahansa kodissa. Tämä tyylikäs valaisin on loistava tapa valaista makuuhuone, eteinen tai sijoitettuna sisääntuloväylälle tervehtimään lämpimästi vieraita. Sen tyylikkäästi hienostunut ohut profiili voi tukea erilaisia klassisia tai moderneja sävyjä, jotka tarjoavat rentouttavan valonlähteen. Valaisin on suunniteltu tuomaan idyllisyyttä sekä eleganssia tilaan kuin tilaan. Lamppu ostettava erikseen.

Valaisimen messinkirunko on saatavana seitsemällä eri värivaihtoehdolla: Antique Brass, Antique Silver, Polished Brass, Satin Brass, Powder-Coated Black, Powder-Coated Matte Black / Polished Brass sekä Powder-Coated White / Polished Brass. Valaisimen mukana tuleva lampunvarjostin on saatavana myös neljässä eri värissä: BlackGreyCream ja White.

Lisätietoa Mullan Lighting Gorey Contemporary Brass seinävalaisimen messinkivarren sekä varjostimen eri sävyvaihtoehdoista saa kysymällä ”Kysy tuotteesta”-chat osiosta tai lähettämällä sähköpostia. Asiakaspalvelu – Furmus.

Katso myös muut valaisimet

 Mullan Lighting

 

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-4 viikkoa

alk. 12,82 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

0,7 kg (kilogramma)

Väri

Antique Brass, Antique Silver, Polished Brass, Powder-Coated Matte Black / Polished Brass, Powder-Coated White / Polished Brass, Powedr-Coated Black, satin brass

Varjostin

Black, Cream, Grey, White

Mitat:

Korkeus: 47cm
Leveys: 20cm
Ulottuvuus: 22cm

Materiaalit:

Messinki
Kangas

Kardaanin tiedot:

Kardaanin koko: 4cm
Kardaanin sijainti: pohja

IP luokitus:

IP20 (ei sovellu märkätiloihin)

Lampun kanta:

E27

Muut tuotetiedot:

Maksimi teho: 40W
Seinäruusun halkaisija: 8cm
Sävykoodi: MLFS002
Jännite: 220v/240v
Suojaluokka: Luokka 1

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?